Our Phone: 22850 23800

Αυτή την στιγμή κάποιος πελάτης, σας ψάχνει στο internet.
Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Δημιουργούμε για εσάς εντυπωσιακές ιστοσελίδες
που θα οδηγήσουν τους επισκέπτες τους να επικοινωνήσουν μαζί σας

Web Design

 Κατασκευή παντός τύπου ιστοσελίδων

Στον κόσµο της τεχνολογίας και της Πληροφορικής τίποτα δε μένει το ίδιο για μεγάλο διάστηµα. Αλλαγές συμβαίνουν καθημερινά, οι εξελίξεις τρέχουν εκνευριστικά γρήγορα και για να µη μείνει κανείς πίσω, θα πρέπει να επιδίδεται καθημερινά σε έναν αγώνα ταχύτητας ενάντια στην πληροφορία.

Ολοένα και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το internet για την αναζήτηση προϊόντων και προσφορών.

Σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, δεδομένου των καιρών, ένα website είναι ο πιο αποδοτικός και οικονομικός τρόπος προσέλκυσης πελατών.

Παρουσιάστε την εταιρεία σας μέσα από ένα πλήρες γρήγορο και αποδοτικό website, όπου μπορεί κανείς να βρει δείγματα της δουλειάς σας, παρουσίαση του χώρου, προσφορές αλλά και να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σκοπός μας είναι :

 • Να σας παρέχουμε λειτουργικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
 • Να αποκτήσετε έναν αποκλειστικό συνεργάτη που θα ακούσει και θα υλοποιήσει τους στόχους σας.
 • Να αυξήσετε τα κέρδη σας έχοντας συγκριτικά αποτελέσματα απόδοσης
 • Να επικοινωνήσετε και να αναπτυχθείτε χωρίς να προσθέσετε ανθρώπινο δυναμικό

Branding

 Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Η εικόνα της εταιρείας «εταιρική ταυτότητα».

Μέσα από το σύνολο σχημάτων, χρωμάτων και γραμματοσειρών της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της.

Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο, είτε αυτό είναι κάποιο σχήμα, είτε κάποιο χρώμα ή συνδυασμός χρωμάτων, το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο.

Τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος.

Συμπληρωματικά στοιχεία είναι όλα τα παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές, και επιπλέον έντυπα όπως μπλοκ σημειώσεων, ευχαριστήριες κάρτες, εξώφυλλα για θήκες cd … κλπ.

Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο. Είναι τα στοιχεία με τα οποία γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες, είτε με πιθανούς πελάτες.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το λογότυπο. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων.

Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας (διαφημιστικά έντυπα και καταχωρήσεις, ιστοσελίδα κλπ).

 

Development – Reconstruction

 Ανάπτυξη custom εφαρμογών

Προσαρμογή και παραγωγή custom εφαρμογών για ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα

Σε περίπτωση που έχετε ήδη μία ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει πρόβλημα στη λειτουργία της η θέλετε να προσθέσετε προϊόντα και υπηρεσίες ή ακόμα και να κάνετε αναβάθμιση template.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας, ελέγχοντας την ιστοσελίδα σας και προτείνοντας σας οικονομικές λύσεις.

Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε:

 •     Ανακατασκευή template
 •     Αφαίρεση trojan, virus και spambots
 •     Καινούριες λειτουργίες
 •     Ενημέρωση τελευταίων εκδόσεων
 •     Διόρθωση css
 •     W3C validation
 •     Αποκατάσταση προβλημάτων κώδικα
 •     Κατασκευή sitemap
 •     Επαναφορά από backup
 •     Δημιουργία SEF Url

 

Seo & Marketing

 Βελτιστοποίηση και κατηγοριοποίηση

Πώς θα προωθήσω την ιστοσελίδα μου;

Το να δημοσιεύσετε μια ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μικρό βήμα στον μαραθώνιο του να κερδίσετε επισκεψημότητα. Αν δεν κάνετε κάτι για αυτό, η ιστοσελίδα σας απλά θα υπάρχει και κανείς δεν θα γνωρίζει για την ύπαρξη της!

Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε τεχνικές seo (search engine optimization) δηλαδή τεχνικές που θα φέρουν την ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να σας βρίσκουν και να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες σας μελλοντικοί πελάτες!

Τι ακριβώς είναι το SEO ;

Το seo είναι τα αρχικά των λέξεων search engine optimization και ουσιαστικά είναι η διαδικασία με την οποία βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα μας, ώστε να εμφανίζεται σε υψηλότερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα. Αρκετοί ίσως να αναρωτιέστε για ποιο λόγο είναι απαραίτητο να κάνουμε seo ή Pay Per Click(ppc) στην ιστοσελίδα μας. Ο λόγος είναι απλός. Εάν η ιστοσελίδα μας δεν εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του Google, τότε πιθανότατα δεν θα έχουμε αρκετούς επισκέπτες και επομένως πελάτες. Βελτιστοποιώντας λοιπόν την ιστοσελίδα μας, την βγάζουμε από την αφάνεια και αυξάνουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε από αυτή. Υπάρχουν δύο τρόποι για να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης:

• Οργανικά : είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στο αριστερό μέρος των μηχανών αναζήτησης.

• Πληρωμένη καταχώρηση : είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται δεξιά και πάνω πάνω σε χρωματισμένο πλαίσιο , όπου οι διαφημιζόμενοι έχουν αγοράσει τις συγκεκριμένες θέσεις.

Αναλόγως τον ανταγωνισμό και το μερίδιο της αγοράς που επιθυμούμε να κατακτήσουμε επιλέγουμε ποιον ή ποιους από τους παραπάνω τρόπους θα χρησιμοποιήσουμε .Εμείς θα ασχοληθούμε κυρίως με το οργανικό seo λόγω τον πλεονεκτημάτων που συγκεντρώνει, συγκεκριμένα :

• Σημαντικά μικρότερο κόστος

• Τα αποτελέσματα διαρκούν στον χρόνο, και θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα την ιστοσελίδα σας σε σχέση με την πληρωμένη καταχώρηση η οποία θα αφαιρεθεί μόλις σταματήσετε να την πληρώνετε!

• Brand building – Εμπιστοσύνη, η επιχείρηση σας ανεξαρτήτως του μεγέθους της γίνεται ευρέως γνωστή και η κοινή γνώμη αποκτά μια αίσθηση εμπιστοσύνης προς αυτή.

 

Booking Form

 Online hotel booking form

Μηχανή δικτυακών κρατήσεων

Χαρακτηριστικά για την διαχείριση του καταλύματος

Πλάνο δωματίων, δυνατότητα ακύρωσης, μεταβολής, εισαγωγής κράτησης,

Εισαγωγή / τροποποίηση βασικών στοιχείων του καταλύματος (περιγραφή, τοποθεσία, περίοδος λειτουργίας)

Γεωγραφικές συντεταγμένες για συνεργασία με Google Map

Πολιτική κρατήσεων, ακυρώσεων, μη άφιξης (non-show), και early check-out

Καθορισμός / τροποποίηση περιόδων τιμών

Καθορισμός / τροποποίηση ειδικών περιόδων τιμών, εμβόλιμων στις ορισθείσες περιόδους (πχ αργίες, περίοδοι όπου απαιτείται η προώθηση δωματίων κλπ )

Εισαγωγή στοιχείων δωματίων (παροχές, περιγραφή, ελάχιστος και μέγιστος αριθμός επισκεπτών στο δωμάτιο)

Δυνατότητα επιλογής τιμολόγησης δωματίου βάσει αριθμού επισκεπτών ή ως προς μονάδα δωματίου

Εισαγωγή / τροποποίηση τιμών δωματίων ανά περίοδο

Δυνατότητα εισαγωγής τιμής «πόρτας» (official rate) και τιμής πώλησης (sales rate) ανά δωμάτιο

Εισαγωγή / τροποποίηση φωτογραφικού υλικού με συνοδευτική περιγραφή

Στατιστικά κρατήσεων, οικονομικών στοιχείων, μέσης διάρκειας παραμονής, μέσης τιμής δωματίου, μέσου χρονικού διαστήματος μεταξύ κράτησης και άφιξης, ποσοστού ελέγχου τιμών σε σχέση με τις κρατήσεις (search to book rate)

Δυνατότητα παραμετροποίησης για την προσαρμογή της μηχανής κρατήσεων στις ανάγκες της επιχείρησης όπως ορισμός ελάχιστου αριθμού ημερών πριν την κράτηση (release period), ελάχιστος και μέγιστος αριθμός ημερών παραμονής, έκπτωση για έγκαιρη κράτηση, έκπτωση για μεγάλη παραμονή, επιβάρυνση για σύντομη παραμονή, επιβάρυνση για παιδική κούνια, επιβάρυνση ή έκπτωση για τα Σαββατοκύριακα, καθορισμός πιστωτικών καρτών που γίνονται δεκτές, καθορισμός των ποσοστών προκαταβολών που απαιτούνται για την επιβεβαίωση της κράτησης, έλεγχος εγκυρότητας του αριθμού της πιστωτικής κάρτας και της ημερομηνίας λήξης της.

 

Χαρακτηριστικά για τον πελάτη

 • Ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση της πιστωτικής κάρτας του πελάτη σε ασφαλές περιβάλλον
 • Πραγματοποίηση κράτησης σε 4 βήματα (πότε, τι είναι διαθέσιμο και πόσο, κράτηση)
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης κράτησης όλο το 24ωρο
 • Δυνατότητα κράτησης πολλαπλών δωματίων
 • Λήψη επιβεβαιωτικού email κράτησης με αναγραφή της πολιτικής ακύρωσης και μη άφιξης
 • Πρόσβαση στα στοιχεία κράτησης ανά πάσα στιγμή
 • Αξιολόγηση του καταλύματος και των παρεχομένων υπηρεσιών του

 

Multimedia

 Professional photography, drone videos

Φωτογραφίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο και τα προϊόντα σας με καλλιτεχνικό πνεύμα, ώστε να εμπλουτίσουμε το σχεδιασμό της μακέτας με τα δικά σας προϊόντα για να είναι πιο αποτελεσματική η διαφήμιση σας. Η φωτογράφιση γίνεται από άτομα έμπειρα με εξειδίκευση στο χώρο της φωτογραφίας.

Αναλαμβάνουμε τη βιντεοσκόπηση και την φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων για τη δημιουργία παρουσιάσεων, προωθητικών βίντεο, και κάθε είδους προβολής της επιχείρησης σας. Η φωτογράφιση μπορεί να είναι επίγεια και εναέρια, εσωτερική και εξωτερική.

Συνοπτικά αναλαμβάνουμε:

• Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως ξενοδοχεία, ξενώνες και τουριστικά συγκροτήματα.

• Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων σχετικά με την ομορφιά και την υγεία, όπως ινστιτούτα αισθητικής, ιατρικούς χώρους, κλινικές.

• Φωτογράφιση κάθε είδους επαγγελματικού χώρου εστίασης, όπως μπαρ, club, καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες.

• Φωτογράφιση καταστημάτων λιανικής και επαγγελματικών χώρων εργασίας, όπως γραφεία και υπηρεσίες.

Ο βασικός μας στόχος είναι να έχουμε ένα αποτέλεσμα, που να αντιπροσωπεύει πλήρως την επιχείρηση σας και θα αποδίδει οπτικά τα σημεία υπεροχής της, με τρόπο σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό.

Η φωτογράφιση του επαγγελματικού σας χώρου γίνεται με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Κατόπιν ακολουθεί η ψηφιακή επεξεργασία του υλικού, ώστε να είναι κατάλληλο για εκτυπώσιμη χρήση, άλλα και για τη χρήση του σε social media ή άλλες online εφαρμογές.

 

Business Plan

 Πλάνο σχεδιασμού / Ανάπτυξης

Μελετάται το project με ενδελεχή έρευνα αγοράς, καταστρώνεται η στρατηγική, σχεδιάζεται και αναπτύσσεται το project. Εξετάζεται η οπτική επικοινωνία της ιστοσελίδας και τοποθετούνται CTA σε στρατηγικά σημεία αυτής. Μετά την έγκριση τελικής δοκιμής, το project παραδίδεται και στην συνέχεια παρακολουθείται και αναπτύσσεται και η στρατηγική makreting που θα ακολουθηθεί. 

 

Our Partner

Why to choose us

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ WEBSITE;

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αποτελεσματικότητα, την χρηστικότητα και την προώθηση των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε, προσβλέποντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Where We Are

Opening Hours

Monday
9 AM - 3 PM
Tuesday
9 AM - 9 PM
Wednesday
9 AM - 3 PM
Thursday
9 AM - 9 PM
Friday
9 AM - 9 PM
Saturday
9 AM - 3 PM
Sunday
CLOSED

Photo Gallery